Om vårt företag

Northern Building AB är ett litet byggföretag i Kiruna som i första hand riktar sig mot privatpersoner. Utöver Kiruna arbetar vi även Malmberget , Umeå och andra närliggande städer och orter. För oss är det viktigt att vara tillgänglig för alla kunder, oavsett storlek på projektet.

 

Vi har 10 års erfarenhet att byggbranchen och har jobbat med allt från att bygga hus till att byta fönster och renovera tak. I arbetet använder vi verktyg och material av hög kvalitet för att uppnå bästa resultat. Allt material köps in via våra lokala butiker då vi tycker att det är viktigt att främja Kirunas näringsliv. Kundens önskemål står alltid i fokus och därför tycker vi att kommunikation är viktigt, vi vill att kunden ska veta vad som händer under arbetets gång. Är du intresserad av att erhålla vår hjälp med exempelvis att renovera ert tak, fönsterbyten eller något annat vi erbjuder är ni välkommen att kontakta oss.

Nu under stadsflytten och nybyggen så anser vi att de mindre, privata kunderna blir bortglömda och det är något vi vill ändra på. Vi vill att alla ska känna att de får det hjälpen de är i behov av. 

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar

9F0AA532-CAAA-4756-ABF4-A73DC2B3A353.png